Station:
Fúzió Rádió
General data, Series, Programmes podcast
RSS

A Fúzió Rádió 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy megvalósítson egy álmot. A szabad, görcsöktől és félelmektől mentes, a világ ezerszínűségét és szépségét megmutató, jókedélyű, közvetlen - ám mégsem amatőr és semmiképpen sem populáris rádió álmát. A Fúzió Rádió alapvető célkitűzése, hogy hangja eltérjen a kereskedelmi médiumok igénytelen, jópofáskodó, tartalmatlan hangvételétől és zenei kínálatától - helyette valódi, a mindennapi hangközeget és gondolatáramot gazdagabbá tevő értékeket mutasson fel. A Fúzió Rádió közösségi alkotás, egy sokarcú stáb szellemi terméke, a legkülönbözőbb zenei áramlatok és világnézetek fúziója, amelyek békés egymás mellett élése egy szerethető, lakóit kölcsönösen gazdagító világot modellez. A Fúzió Rádió egyszerre retrográd és progresszív, értékmentő és értékteremtő, ápolja a hagyományokat és mindennél jobban becsüli az újító, kísérletező kedvet. Elfeledett kincseket ás elő, vagy éppen mindenki által ismert remekműveket mutat meg új, szokatlan oldalukról. Nem feltétlenül provokál, de mindenképpen elgondolkoztat, más megvilágításba helyez, kíváncsivá tesz. Kérdéseket tesz fel és kérdéseket is vár. Vannak válaszai, de az igazi válasz a hallgatóban kell hogy megszülessen.

http://www.fuzioradio.hu

Series
Leonida (1)
Beszélgetés ezotériáról, spiritualitásról írókkal, olvasókkal, tanítókkal, tanítványokkal, útmutatókkal és útkeresőkkel. LEONIDA! Hallgasd a szíveddel!
Mindennapi Zeneség (0)
Komolyzenei műsor nem csak műértőknek. Műsorvezetők: V. Szűcs Imola Kertész András

Programmes
1 - 1 of 1 FirstPreviousRefreshNextLast
Leonida (2006-09-07 11:00:00+02)
0.: Szeretet és Gyűlölet
A szeretetről és gyülületről, segítség embertársaink megértéséhez. Műsorvezető: Szász Oláh Gyöngyi Beszélgetőtársak: Száka Saci, Péterfi Katalin Technikus: Kecskés Gergely


You may contact the node administrator at: Andras Micsik